راهنمای خرید

چراغ دیواری، عنصر تکمیلی

راهنمای خرید چراغ دیواری

چراغ هایی دیواری از جمله عناصری تکمیلی برای روشنایی هستند که ظاهری زیبا به دیوار ها می بخشند. امروزه استفاده از چراغ هایی دیواری تنها محدود به کاربرد اصلی آن ها نمی شود و از نظر ظاهری نیز به عنوان عنصری دکوراتیو مورد استفاده قرار می گیرند. در این مطلب از وب سایت «مون» سایر کاربرد های چراغ دیواری را مورد نقد و بررسی قرار می دهیم.

 

 

چراغ دیواری چیست؟

چراغ های دیواری عناصر روشنایی بخشی هستند که بر روی دیوار ها و برای اهداف متفاوتی مانند هدف کاربردی و یا هدف تزئینی نصب شده و مورد استفاده قرار می گیرند. چراغ های دیواری در کنار سیستم روشنایی اصلی به عنوان عناصر زیبایی بخش کمکی کاربرد دارند و از جمله روش هایی هستند که برای روشن کردن محیط هایی داخلی و بیرونی خانه مورد استفاده قرار می گیرند واز چراغ های دیواری نه تنها برای محیط داخل خانه، بلکه برای روشن کردن بالکن و حیاط نیز می توان استفاده کرد.
از چراغ های دیواری می توان برای روشن کردن یک نقطه خاص استفاده کرد و آن را به گونه ای قرار داد که بخش خاصی مانند نشیمن و یا میز غذاخوری را روشن کند و تغییرات چشم گیری در دکوراسیون مکان ایجاد کند. مدل های کلاسیک چراغ های دیواری دارای ظاهر و فرم های متفاوت و متنوعی هستند و اگر خطوط و طرح های ساده تر را ترجیح می دهید می توانید از چراغ های دیواری با طراحی مدرن استفاده کنید. چراغ های دیواری که دیوار ها را به مکانی زیبا تر تبدیل می کنند از نظر ابعاد و سبک ظاهری دارای تنوع بسیاری هستند.

 

 

نقاط کاربردی چراغ های دیواری

چراغ های دیواری علاوه بر ظاهر و سبکی دارند، برای استفاده و مورد کاربرد قرار گرفتن نیز طراحی می شوند. در مکان هایی مانند هتل ها، خانه های مسکونی، حیاط، بالکن و تقریبا در تمام محیط های داخلی و خارجی برای زیبایی بخشیدن به دیوار ها از چراغ های دیواری استفاده می شود.
این چراغ ها به عنوان سیستم روشنایی اصلی به کار برده نمی شوند و در بیشتر مواقع به عنوان عناصر روشنایی کمکی مورد استفاده قرار می گیرند. برای مثال افرادی که می خواهند از آثاز هنری در دکوراسیون محیط زندگی خود استفاده کنند، می توانند از چراغ دیواری برای به نمایش گذاشتن تابلو و یا عکسی که بر روی دیوار نصب شده است استفاده کرده و توجه ها را به آن جلب کنند.

 

ایجاد فضایی گرم در اتاق نشیمن

یک آینه دکوراتیو و یا دیواری سنگی که فضایی متفاوت در اتاق نشیمن ایجاد می کند، با استفاده از یک چراغ دیواری شیک می تواند ظاهری زیبا تر و جذاب تر پیدا کند. برای این که دیواری با طراحی زیبا داشته باشید نیازی نیست که هزینه زیادی صرف کنید، تنها با یک آینه دکوراتیو و چراغ های دیواری متقارن و نا متقارن می توانید زیبایی ای مدرن در اتاق نشیمن ایجاد کرده و در عین حال به فضایی گرم و صمیمی دست پیدا کرده و به مکان عمق ببخشید.

 

نورپردازی بعنوان یک عنصر تکمیلی

در حال حاضر نقش نور و نوع نورپردازی در فضاهای مختلف و همچنین تاثیر آن بر رنگ‌ها و سبک دکوراسیون بیش از گذشته مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی و خارجی قرار گرفته است. با کمی دقت در محیط اطراف قطعا متوجه این موضوع خواهید شد که امروزه حتی در نمای ساختمان‌ها نیز از این فاکتور مهم استفاده می‌شود. از سوی دیگر در دکوراسیون فضاهای داخلی نیز نمی‌توان فقط به نور طبیعی بسنده کرد چراکه برخی فضاها از نعمت نور طبیعی به صورت چشم‌گیری بی‌بهره مانده‌اند و بر همین اساس باز هم نحوه نورپردازی، ایجاد نور مناسب و همچنین افزایش کیفیت دید در محیط بسیار مهم‌تر می‌شود.
البته باید به این نکته نیز توجه داشت که نورپردازی در دکوراسیون داخلی هر فضایی نقش بسیار چشم‌گیری دارد و برای این منظور از شیوه‌های مختلفی بنا به شرایط فضای موردنظر استفاده می‌شود.
این روزها لامپ‌های روشنایی با طراحی جذاب و مدرن خود علاوه‌بر این‌که نور مناسبی را به محیط ارائه می‌دهند، به عنوان یک عنصر تکمیلی در دکوراسیون داخلی و همچنین المانی تزئینی در منزل به شمار می‌روند و با عملکرد خوب خود میزان کارایی فضا را افزایش می‌دهند.
به عبارت بهتر، چراغ‌های دیواری به عنوان یکی از قسمت‌های اصلی و مهم در نورپردازی و زیبایی فضا محسوب می‌شوند که متاسفانه اغلب اوقات نادیده گرفته می‌شوند. چراغ‌های دیواری به منظور استفاده در قسمت‌های مختلفی طراحی و عرضه می‌شوند؛ برخی از آن‌ها تنها جنبه دکوری دارند و برخی دیگر به منظور روشن کردن فضای کنار تخت یا نور مطالعه مورد استفاده قرار می‌گیرند.
در حال حاضر اغلب افراد سعی دارند تا در دکوراسیون منزل خود از ترکیب روشنایی لوستر و چراغ‌های دیواری استفاده کنند. یکی از مزیت‌های استفاده از چراغ‌های دیواری و یا دیوارکوب‌ها، ارائه روشنایی ملایم در خانه است که به خصوص در فضای نشیمن و دکوراسیون پذیرایی موجب ایجاد فضایی دلنشین خواهند شد.

 

اشکال مختلف چراغ‌های دیواری

پیش‌تر اشاره شد که چراغ‌های دیواری یا دیوارکوب در شکل‌های مختلفی طراحی و ارائه می‌شوند و بر همین اساس هر فرد با هر سلیقه‌ای که داشته باشد قطعا می تواند یکی از بهترین‌ها را برای فضای موردنظر خود تهیه نماید. این چراغ‌ها در شکل‌های متنوع مانند دایره‌ای، مربعی و یا مستطیل شکل ساخته می‌شوند.
جالب است بدانید سیستم اجرای لامپ‌های دیواری متنوع و قابل انتخاب است؛ برخی از آن‌ها با باطری و برخی دیگر با یک دو شاخه برق کار می‌کنند.

 

جنس چراغ‌های دیواری

جنس این نوع چراغ‌ها اغلب از شیشه نشکن و ترکیبی از چوب و فلز است. بنابراین با توجه به انواع موجود اگر به منظور نورپردازی از این چراغ‌ها استفاده می‌کنید، باید قسمتی از منزل و یا محل موردنظر خود را نیز در نظر داشته باشید و با توجه به شرایط محیط، میزان نور را تعیین نمایید.
تغییر و پیشرفت تکنولوژی موجب شده است که لامپ‌های قدیمی و پرمصرف جای خود را به لامپ‌های ال‌ای‌دی جدید و کم‌مصرف بدهند و از این ‌رو استفاده از این محصولات کمک بزرگی به اقتصاد خانواده و در کنار آن صرفه‌جویی در مصرف انرژی خواهد کرد.
از این ‌رو در زمان انتخاب و خرید چراغ دیواری باید مواردی را در نظر بگیرید. به عنوان مثال در زمان انتخاب باید به طرح و رنگ دیوار و همچنین اشیاء پیرامون خود و حتی دکور محیطی که قرار است این چراغ بر روی ان نصب شود توجه داشته باشید. برای خرید عجله نکنید؛ ابتدا تمامی جوانب را بررسی کنید و در نهایت متناسب با آن‌ها چراغ دیواری دلخواه خود را خریداری نمایید.

 

انواع چراغ دیواری

چراغ دیوار به صورت کلی در انواع زیر تقسیم‌بندی می‌شوند که عبارتند از:

  • چراغ دیواری شاخه‌دار
  • چراغ دیواری بدون شاخه
  • چراغ دیواری تخت یا چراغ‌های دیوارکوب
  • چراغ‌های سنسوردار یا بدون سنسور

 

 

استفاده از چراغ‌های دیواری در قالب عنصر دکوراتیو

همان‌طور که می‌دانید، چراغ‌های دکوراتیو از جمله ابزاری هستند که به منظور نورپردازی و همچنین زیباسازی فضا از آن‌ها استفاده می‌شود. می‌توان گفت این نوع چراغ، که از آن‌ها به عنوان چراغ تزئینی نیز یاد می‌شود، نسل جدیدی از چراغ‌ها هستند که در فضاهای مختلف به منظور تامین روشنایی و ارائه جلوه‌ای بیشتر و جذاب‌تر به فضا مورد استفاده قرار می‌گیرند.
استفاده از چراغ‌های دکوراتیو در قالب دیواری و یا سقفی دارای مزیت‌های زیادی است؛ به عنوان مثال این چراغ‌ها کمک زیادی به صرفه‌جویی در مصرف انرژی می‌کنند و علاوه‌بر این از آن‌جایی که در اکثر این چراغ‌ها از لامپ‌های ال‌ای‌دی استفاده شده است که دارای تنوع رنگ بالایی هستند بنابراین در نورپردازی منازل و محیط‌های مختلف می‌توان به راحتی از آن‌ها به منظور نورپردازی بهتر استفاده کرد.
این چراغ‌ها با طراحی در اشکال مختلف هندسی همچنین می‌توانند جلوه‌ ویژه‌ای به فضای بدهند.

 

 

سخن آخر
همان‌طور که در بالا نیز اشاره شد، چراغ‌های دیوارکوب یا دیواری علاوه‌بر زیبایی که دکوراسیون داخلی ارائه می‌دهند مزایای دیگری نیز دارند. به عنوان مثال این نوع چراغ‌ها روشی مقرون‌به‌صرفه به منظور نورپردازی محسوب می‌شوند و از این‌رو می‌توان از آن‌ها برای نورپردازی هدفمند و کاربردی در فضاهای مختلف استفاده کرد. علاوه‌ بر این از آن‌جایی که امکان نصب لامپ‌های کم‌مصرف در آن‌ها وجود دارد بنابراین می‌توان در مصرف انرژی نیز به صورت چشم‌گیری صرفه‌جویی کرد. در فروشگاه آنلاین لوستر «مون» با آگاهی از نحوه استفاده از چراغ های دیواری به سادگی و با ثبت سفارش آسان، محصولات روشنایی را خریداری کنید.







دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *